Klient historie

 VitaZymes Scandinavia

"Min datters historie tilbage til livet"

Anja Brix Larsen, mor til Natasja fortæller:

”Min datter har været alvorlig syg siden 2011, efter den tredje sprøjte af HPV-vaccinen, og Natasja har ikke været i skole over tre år, men nu ser det ud til, at der er håb forude. Natasja havde også diagnosen pots, hvilke hun blev medicineret for. Det hjalp hende, men også det er hun nu ude af på grund af urtebehandling og healing.”


”Tilbage i marts måned i år (2015) faldt Natasja om, og der kom efterfølgende en artikel i BT som fortalte om Natasja’s sygdom – bivirkningerne efter HPV-vaccinen. Efter denne artikel blev vi kontaktet af en del alternative behandlere, der alle tilbød at hjælpe Natasja – at gøre et forsøg for at hjælpe hende ud af alle de bivirkninger, som havde sat en stopper for en ung teenager-piges liv.”


”Vi besluttede os for at tage imod et tilbud fra Claus Beyer von Ottedahl i foråret 2015, der tilbød at behandle Natasja med urtekapsler fra firmaet VitaZymes (www.vitazyzmes-scandinavia.com) samt behandlinger med healing.

 

Claus sagde til os:


”Jeg er helt overbevist om, at vi kan hjælpe Natasja, og vi fortsætter med behandlingerne til vi kan gøre Natasja så rask, at hun igen kan leve livet – og komme tilbage og få en uddannelse og være sammen med sine venner.”


"Natasja startede op med en urtekapsel-kur, der hedder "Jeff-kuren", samt en behandlingscreme med 7 forskellige urter.”


”Da Natasja kom til den første behandling hos healeren (cirka 14 dage efter hun var startet op på urterne), der bad healeren Natasja stoppe med allergi-medicin som hun fik for sit udslæt på ryggen og på brystet. Efter den sidste vaccine, der fik Natasja dette udslæt – der gav voldsom kløe, men allerede efter to behandlinger og brug af behandlingscremen med urterne, der var alt udslættet væk.””Vi blev ligeledes informeret om, at Natasja lymfesystem ikke fungerede optimalt, at hendes lever var meget belastet og at nervesystemet var påvirket af tungmetaller, der også påvirkede Natasja’s hovedet og var med til at udvikle den voldsomme hovedpine, som Natasja led af.””Behandlingerne foregik i den første måned to gange om ugen, og i den næste måned en gang om ugen. Til sidst kom Natasja ned på en behandling om måneden. Urtekapslerne blev reguleret hen af vejen.

Det tog cirka cirka 6 måneder, SÅ VAR NATASJA FAKTSISK TILBAGE TIL ET HELT NORMALT LIV, og hun har genoptaget sin uddannelse med stor succes, hun har fritidsjob og igen fået et normalt liv sammen med sine venner og kæreste - og jeg er igen blevet mor til en helt normal ung pige.”


”Natasja blev i øvrigt også Melissa-testet tre uger før vi startede behandlingerne hos healeren – hvor vi fik besked om al den kost som Natasja’s krop og tarmsystem ikke kunne tåle. 
Da vi fortalte dette til healeren, så bad han os omgående om at droppe denne ‘fødevarekur’ – healeren bad Natasja om at spise normal mad, som alle unge skal gøre, og han fortalte, at han nok skulle få styr på hendes krop og tarmsystem, hvis der opstod problemer. Siden Natasja startede behandlingerne med healing – der har Natasja spist helt normalt uden problemer – også sukker, mel, mælk og ligeledes alkohol til fester osv..”


”I dag har Natasja så meget overskud hver dag. Det tilbud som vi fik af Claus Beyer von Ottedahl, er det bedste tilbud som jeg nogensinde har sagt ’ja tak’ til. Jeg har ellers aldrig troet på alternativ behandling – MEN DET GØR JEG NU.”

”Af alle de ting, som Natasja fejlede da hun startede behandlingerne – der er der nu kun en smule hovedpine tilbage, slutter Natasja’s mor, Anja Brix Larsen.”

Copyright  © All Rights Reserved           VitaZymes Scandinavia, Los Espartales 30, 29650 Mijas - Malaga - Spain                         


mail: info@vitazymes-scandinavia.com           telefon: +34 665 417 495    VATno/ ESY6220248G       (Der tages forbehold for trykfejl på siderne)