TarmFlora kapsler

 VitaZymes Scandinavia

Pas godt på din Tarmflora

Darmflora plus Select fra Dr.Wolz indeholder 8 udvalgte kulturer i en koncentration på 48 milliarder lactobaciller pr. daglig servering såvel som B-vitaminer og fremmer en sund intestinal slimhinder 2,3 . Mælkesyrebakterierne, også kaldet intestinale bakterier eller mikroorganismer, er særligt beskyttet mod mavesyre og galdesyre.

Tarm og tarmflora


Tarmen er op til ni meter lang. En overflade så stor som en tennisbane. Tarmsystemet er vores største organ. Og så stor som han er, er han så vigtig for vores helbred. Vores tarm er vært for titusindvis af mikroorganismer, der hjælper med at levere vitale næringsstoffer til vores kroppe. Det er omgivet af et komplekst netværk af nerver. Hver eneste nervecelle i tarmen ligner nervecellerne i vores hjerne og rygmarv. Ikke desto mindre er tarmen undervurderet.


Mælkesyrebakterier er blandt de mest vigtige naturlige indbyggere i den intestinale microbiome (tarmfloraen). På grund af deres stærke dannelse af mælkesyre og eddikesyre producerer de et surt miljø, hvilket skaber et normalt intestinalt miljø. Syrnede mælkeprodukter såsom yoghurt, kærnemælk og kefir, sauerkraut indeholder også mange af disse værdifulde levende mælkesyrebakterier kaldes probiotika (fra de græske pro bios = for livet). De ligner de "gode" bakterier i vores tarm i tilfælde af en sund og stabil tarmflora. Men mælkesyrebakterierne, der er naturligt forekommende i fødevarer, er meget følsomme. De kan ikke lide antibiotika, høje temperaturer eller fugt, og under opbevaring sænker kimenstallet betydeligt. I kroppen tilføjer mælkesyrebakterierne mave og galdesyre. Konsekvensen:

Ved enterisk kapsel af Darmfloraen plus Select mælkesyrebakterierne er hurtig og er beskyttet mod mavesyre og dermed når de deres destination i tarmen. Kapslerne er også beskyttet mod temperaturens påvirkning, skal ikke afkøles og er derfor også velegnede til rejse. 


Ingredienser


Darmflora plus® Select er et produkt, der er specielt udviklet til fremme af en sund intestinal slimhinde 2,3 . De udvalgte kulturer forekommer naturligt i de forskellige tarmsektioner i menneskekroppen og her støtter den fysiologiske tarmflora i deres opgaver. De indeholdte B-vitaminer fremmer tarmslimhinden og understøtter immunsystemet: Vitamin B2 og biotin bidrager til opretholdelsen af ​​normale slimhinder 2,3 . Vitaminerne B6, B12 og folinsyre fremmer immunsystemets normale funktion. Kapslerne kan anvendes under og efter antibiotikabehandling.


Aktive ingredienser intestinal flora plus vælg:


En kapsel indeholder 8 udvalgte mælkesyrekulturer i en koncentration på 12 milliarder  lactobaciller ( 48 milliarder (= 48 x 10 9 ) om dagen samt vitaminerne B1, B2, B6, B12, biotin og folsyre.


Ifølge multi-species konceptet giver det mening at levere flere forskellige kulturer af tarmbakterier. Derfor anbefales præparater med et flerartet koncept - som f.eks. Darmflora plus® Select. Den indeholder otte forskellige tarmbakterier, som ifølge den aktuelle undersøgelsessituation repræsenterer en kombination af naturligt forekommende kulturer i forskellige dele af små og tyktarmen. Vi bruger kun registrerede, genetisk karakteriserede kulturer af mælkesyrebakterier, der betragtes som sikre.


De 8 eksisterende kulturer er:


Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus casei

Lactobacillus plantarum     

Lactobacillus rhamnosus

Bifidobacterium bifidum    

Bifidobacterium lactis

Bifidobacterium breve        

Streptococcus thermophilus


Fire kapsler indeholder 48 milliarder mælkesyrebakterier plus 1,1 mg vitamin B1, 1,4 mg vitamin B2, 1,4 mg vitamin B6, 2,5 μg vitamin B12, 50 μg biotin og 200 μg folinsyre.


Kapslerne er også veganske og glutenfrie og fri for gelatine, mælkeprotein, lactose, fructose, histamin og farvestoffer.


Darmflora plus Select indeholder ingen histaminformende bakteriestammer, eller de indeholdte mælkesyrebakterier indeholder ingen gener, som favoriserer dannelsen af ​​histamin.

 

Til en sund intestinal slimhinde 2

Under og efter antibiotikabehandling

fremmer immunsystemets normale funktion 3

Anbefalet dosis:


Tag 4 kapsler dagligt sammen med et måltid med vand. Ved kontinuerlig brug kan den daglige mængde reduceres til 2 kapsler. Børn mellem 2 og 10 behøver kun halvdelen af ​​mængden. Om nødvendigt kan kapslerne åbnes ved at trække dem fra hinanden. Under antibiotikabehandling bør Darmflora plus® Select  tages med det største mulige forskudte tidsinterval mellem antibiotika.

Bemærk, at en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil er vigtig for dit helbred.  

 

1  , vitaminerne B1, B2 bidrager til den normale funktion af nervesystemet ved 
2  Vitaminerne B2 og biotin bidrager til opretholdelse af normale slimhinder 
3  Vitaminer B6, B12 og folat stimulere den normale funktion af immunsystemet

 

Copyright  © All Rights Reserved           VitaZymes Scandinavia, Los Espartales 30, 29650 Mijas - Malaga - Spain                         


mail: info@vitazymes-scandinavia.com           telefon: +34 665 417 495    VATno/ ESY6220248G       (Der tages forbehold for trykfejl på siderne)