Thromboflow

 VitaZymes Scandinavia

Thromboflow®


Reducere risikoen for at danne blodpropper

P7125710
ut-blod-1
thromboflow_header
P7125710
thromboflow 2

Thromboflow® Dr. Wolz WSTC fremmer normal blodpladeaggregering og bidrager til en sund blodgennemstrømning i hele kroppen.


Thromboflow Dr. Wolz indeholder et specifikt kompleks (WSTC), som indeholder mere end 30 forbindelser af phytochemicals fra tomat opnået i en patenteret udvindingsproces. Dette kompleks adskiller sig fra lycopen, den røde tomatfarve.


Den aktive ingrediens i Thomboflow® holder blodpladerne i en normal tilstand, så de kan cirkulere godt igennem blodkarrene. Dette kan reducere muligheden for at blodpladerne klumper sammen og der derved udvikles blodpropper. 


Thromboflow® forstyrrer ikke, hvor blodkoagulation er nødvendig - i tilfælde af skade. Thromboflow® Dr. Wolz er derfor et præparat baseret på et aktivt kompleks af phytochemicals, som bidrager direkte til årsagen og dermed til en sund blodgennemstrømning over alt i kroppen.


En kapsel (150mg) er tilstrækkelig i en dag. Effekten begynder ca. 1-1,5 timer efter indtagelse. Med daglig indtagelse af Tromboflow opretholdes blodpladens smidighed i 24 timer.


Thomboflow®  er til at sikre en normal blodpladeaggregering og en sund blodgennemstrømning.

Thromboflow Dr. Wolz indeholder et højt specialiseret standardiseret tomatekstrakt (WSTC). Kapslen indeholder desuden resveratrol.

Resveratrol er en polyfenol (antioxidant) der findes i vindruer, hindbær og mørk chokolade.
Resveratrol skulle angiveligt hindre kræft, forbedre insulinfølsomheden og hjertekarsygdomme (Iskæmiske hjertesygdomme) og måske hæmme Alzheimers.

Enkelte undersøgelser i mennesker har vist en effekt på type 2 diabetes og blodsukker(HbA1c)og systolisk blodtryk.

En meta-analyse af de nuværende studier på type 2 diabetes viser en positiv effekt, på tværs af de nyeste studier. De effektive doser anvendt mod type 2 diabetes, er meget høje, der blev f.eks. brugt 1.5 gram per dag i et af studierne Resultaterne fra de første studier på resveratrols effekt på cancer i mennesker, har vist en positiv effekt på tarmcancer.

I et andet studie af resveratrol, som antioxidant, viste det sig at være gavnligt for rygere. Forskning offentliggjort i 2009 fremviste, at resveratrol udøver sin anti-inflammatoriske og antioxiderende virkning via det endocannabinoide system og receptoren kaldet CB1.

En undersøgelse fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, offentliggjort oktober 2014, viser, at resveratrol i forholdsvis store doser stimulerer de knogledannende celler i kroppen hos mennesker, hvilket giver forskerne håb om, at resveratrol på sigt kan have potentiale i behandling af osteoporose.

Forskergruppen understreger dog, at der er brug for yderligere forsøg, før det kan afgøres, hvorledes resveratrol kan virke fremadrettet, samt om der er eventuelle bivirkninger ved længere tids brug af store doser af stoffet.


Thromboflow®


Fri for gluten, lactose, fructose og farvestoffer.


WSTC I eller II vandopløseligt tomatkoncentrat i Thromboflow® fremmer normal blodpladeaggregering og bidrager til en sund blodgennemstrømning.


Thromboflow®


20 eller 60 kapsler - kun 1 kapsel dagligt


IndtageLSE er bedst om morgenen eller på en flyvning ca. 1 time før afrejse. 

Effekten starter ca. 1 til 1,5 timer efter indtagelse og varer 18 timer, hvis den tages en gang. 

Med daglig indtagelse af Thromboflow® holdes blodpladens smidighed i 24 timer

Copyright  © All Rights Reserved           VitaZymes Scandinavia, Los Espartales 30, 29650 Mijas - Malaga - Spain                         


mail: info@vitazymes-scandinavia.com           telefon: +34 665 417 495    VATno/ ESY6220248G       (Der tages forbehold for trykfejl på siderne)