Cremer DK

Cremer: Jeff Natural Elements

Alt-i-én hudpleje


Jeff Natural Elements – cremen bliver brugt som antirynke- og hudreparationscreme til ansigt, hænder og fødder – ja, i virkeligheden al hud på kroppen.

Den “grønne” Jeff Natural Elements-creme er den ultimative creme til at klare problemer, herunder ældningstegn, i huden. Jeff Natural Elements-cremen er blandt andet velegnet til forbrændt hud, udslæt, strækmærker, samt ar og sår – også når de er betændte.

Ved forbrændinger understøtter/fremmer urtecremen ikke blot helingsprocessen, den fjerner også den ubehagelige brændende/sviende fornemmelse i huden.

Cremen kan også bruges til at fjerne/reducere arvæv. Ved helt nye ar kan man med fordel påsmøre cremen så hurtigt, som man kan komme til det.

Mange, der har brugt cremen dagligt i mere end seks måneder, siger, at de føler, at det er som at få et naturligt ansigtsløft.

Jeff Natural Elements-cremen virker blandt andet derved, at den stimulerer blodgennemstrømningen i det yderste hudlag. Det betyder dels, at huden får tilført ilt og næringsstoffer, samt at affaldsstoffer kan blive ledt bort til udskillelse. Cremen, der indeholder urter og naturlige planteenzymer, kan bruges i ansigtet – også omkring øjnene – samt på resten af kroppen.

Jeff Natural Elements-cremen findes i to versioner:

Jeff Natural Elements – 50 ml glaskrukke

En speciel vaselinebaseret version, der giver huden mulighed for at få maksimal glæde af urterne i cremen samtidig med, at den beskytter den mod vind og vejr.

Jeff Natural Elements Day – 50 ml glaskrukke

En koldcremebaseret version, der bliver hurtigere optaget i huden og også fugter den.

Begge cremer indeholder de samme fantastisk virkende urter.