TRX DK

TRX

Anti-aging:Understøtter stofskiftet og  cellernes genmateriale (DNA’et), hvorved kvaliteten af de nye celler forbedres !

Inspireret af nobelprisvindende forskning ved førende amerikanske universiteter er TRX lavet på basis af to planteekstrakter, der hver på sin måde kan forebygge tidlig ældning og understøtte et godt helbred. Ved at aktivere gener, der – når de er aktive – kan udskyde den fysiske ældningsproces, skabes der basis for et længere liv ved godt helbred. Konkret forbedrer plantestofferne kroppens evne til at reparere beskadiget DNA, hvorved kvaliteten af nye celler forbedres. De kan også være med til at holde hjerte, blodårer og hjerneceller sunde og velfungerende, ligesom stofskiftet forbedres. Mange, som har taget TRX, har kunnet iagttage en reduktion af deres biologiske alder, der er et mål for, hvor sund og velfungerende kroppen er.


Udtrykket ‘ældning’ er brugt i stedet for ‘aldring’, fordi sidstnævnte indikerer, at ens alder er afgørende for, hvor ældet ens krop er – hvor biologisk gammel man er. Pointen er, at den seneste forskning viser, at de to ting netop ikke behøver at hænge sammen, idet man eksempelvis med plantesubstancer som dem, der er anvendt i TRX, kan modvirke ældning – kropsligt forfald – at ens biologiske og fysiske/kronologiske alder ikke følges ad.

Understøtter..

  • Sunde og velfungerende celler.

  • Et velfungerende stofskifte.

  • Forbedret DNA-reparationsmekanisme.

  • Bedre livskvalitet: En sund og velfungerende krop.
ANBEFALET BRUG

Tre (3) kapsler én eller to gange dagligt, bedst uden for måltider – for eksempel en halv time inden frokost eller et andet af dagens hovedmåltider.

 

Hvis du også tager VitaZymes’ udrensningskur før morgen- henholdsvis aftensmåltidet, vil det være en fordel at tage TRX på et andet tidspunkt – eksempelvis før frokost – at kroppen kan koncentrere sig om optagelsen netop af planteingredienserne i TRX og dermed få større gavn af dem.

 

TRX bør tages gennem længere tid – som minimum over en periode på et år og gerne to – hvis målet er at komme til at opleve de unikke dybtgående virkninger af plantesubstancerne i TRX.

 

INDHOLD

Rent plantebaserede ingredienser. Egnet for vegetarer og veganer.

 

Hver kapsel indeholder:

160 mg pileurtrodekstrakt (1) (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.)
160 mg astragelrodekstrakt (2) (Astragalus membranaceus Moench.)
15 mg pileurtrod (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.)
15 mg astragelrod (Astragalus membranaceus Moench.)

 

Tre (3) til seks (6) kapsler indeholder:

480-960 mg pileurtrodekstrakt (1) (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.)
480-960 mg astragelrodekstrakt (2) (Astragalus membranaceus Moench.)
45-90 mg pileurtrod (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.)
45-90 mg astragelrod (Astragalus membranaceus Moench.)

(1) polyfenoler 98% (resveratrol)     (2) triterpener10-98% (cycloastrenol/astragalosid iv)

 

Kapslerne er lavet af hydroxypropylmethyl-cellulose.

Intet tilsat salt, sukker, stivelse eller fyldstoffer i øvrigt. Ej heller tilsat farve-, smags- eller konserveringsstoffer. Der er ikke brugt glidemidler i forbindelse med indkapslingen (fri for magnesiumstearat).

 

Hver beholder indeholder 90 kapsler, hvilket svarer til en måneds forbrug ved en daglig dosis på tre kapsler.

 

OPBEVARING

For at sikre friskhed og virkekraft bør kapslerne opbevares ved stuetemperatur (15-30° C) og ikke i fugtige omgivelser.