Kolloid Sølv

Kolloid Sølv


Om kolloid sølv
Kolloid sølv er et kraftfuldt antiseptisk middel, der dræber mere end 650 patogener ifølge Dr. Margraf. Generelt er sølv effektivt i infektionssygdomme (mikrober som vira, bakterier eller svampe). Kolloid sølv har også celleregenereringsegenskaber, for eksempel letter det helbredelse. Det er nødvendigt at vælge den passende administrationsmåde for at opnå maksimal effektivitet.


VIGTIGT: Det er vigtigt at huske, at indtag af kolloid sølv ikke har været tilladt i EU siden 1. januar 2010, selvom formuleringen ikke er ændret, og bivirkninger på kolloidt sølv ikke er blevet rapporteret til FDA. Dets indtagelse er forbudt, da kolloidt sølv er blevet registreret som et kosmetisk produkt i EU siden denne dato (flere oplysninger her).


Administrationstilstand
Det er vigtigt at vælge den korrekte tilstand for at få de bedste resultater.

Der er 3 former for administration af flydende kolloidt sølv: intern, ekstern og forstøvning.

Kolloid sølvgel bruges kun eksternt. Det er den anbefalede mulighed for ethvert eksternt problem på grund af dets bedre assimilering af huden.


Ekstern applikation
For at hjælpe med at bekæmpe ethvert problem i hud og slimhinder (øjne, næse, ører osv.) Og fremme helbredelse.

10 sprøjter med væske om dagen / 3 applikationer af gel om dagen


Anbefalinger:

Lad det tørre naturligt eller påfør en gennemblødt kompress for at forbedre resultaterne.

På huden og slimhinderne anbefaler vi gelen, hvis absorption er meget bedre, hvilket gør det muligt at opnå et bedre resultat.


Mere information
Læs venligst disse yderligere oplysninger omhyggeligt.

Kæledyr kan nyde fordelene ved kolloid sølv (1 ml pr. 7 kg pr. Dag internt og de samme anbefalinger som for mennesker eksternt).


Kolloid sølv skal holdes ude af lyset og ved stuetemperatur (f.eks. I medicinskabet). Hvad angår gelen, skal du beholde hætten for at undgå oxidation og misfarvning (på trods af oxidation vil den stadig være effektiv).


Der er ikke rapporteret om interaktion med noget produkt.